Ένα προιον πολύ καλό αλλά περιμένω τα αποτελέσματα - Beauty Secrets

Breaking

FACEBOOK

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ένα προιον πολύ καλό αλλά περιμένω τα αποτελέσματα

Πήρα το κολάν Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10 .

Υπόσχεται πολλά. Εγώ το φοράω εδώ και λίγες μέρες το L μέγεθος. Στην αρχή μπήκε με δυσκολία. Τώρα πολύ καλύτερα. Αποτελέσματα ακόμα δεν εχω δει αλλά τον άλλο μήνα θα ξέρω. Για να δουμε! Εσεις το έχετε δοκιμάσει;

Κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα κολάν στην ντουλάπα της. Και καλά κάνει. Το κολάν είναι ένα εφαρμοστό παντελόνι από ελαστικό ύφασμα, όπως η λύκρα, που τονίζουν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Το κολάν μοιάζει με καλσόν, επειδή είναι και αυτό εφαρμοστό, αλλά η ύφανσή του είναι πιο πυκνή και αδιαφανής. Σε σύγκριση με τα απλά παντελόνια, το κολάν δεν έχει κουμπιά ή φερμουάρ. Γι' αυτό και είναι πιο άνετο. Φοριέται γρήγορα. Παλιά, οι αθλητές φορούσαν κολάν. Σήμερα, το κολάν είναι αναπόσπαστο μέρος της μόδας, είναι θηλυκό και σέξι. Όπως βλέπετε, υπάρχουν 1000 λόγοι για να λατρέψετε το κολάν.
Τώρα πλέον υπάρχει ακόμα ένας: Αποτελεσματική σύσφιξη σώματος – ενώ απλά κινείστε. Τα νέα Κολάν & Βερμούδες Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10 συσφίγγουν άμεσα και σμιλεύουν αποτελεσματικά το σώμα σας χάρη στην πρωτοποριακή ύφανσή τους. Η ύφανση είναι εμπλουτισμένη με μικροκάψουλες Q10, οι οποίες περιέχουν πολύτιμα καλλυντικά έλαια. Το κολάν φοριέται στη δουλειά, στη γυμναστική ή ακόμα και όταν βγείτε έξω με φίλους. Σας κάνει να νιώθετε άνετα με το σώμα σας, κάθε μέρα. Επιπλέον, προσθέσαμε 10 λόγους που σίγουρα θα σας πείσουν:


10 επιπλεον λογοι για να λατρεψετε το κολαν σας

Η τελευταια καινοτομια της NIVEA στη φροντιδα σωματος ερχεται τωρα με:


1. Το συνένζυμο Q10 που παράγει η ίδια η επιδερμίδα.Αυτή η φυσική ουσία που υπάρχει στην επιδερμίδα βοηθάει στην ενεργοποίηση και την ανάπλαση των κυττάρων. Το συνένζυμο Q10 είναι ενσωματωμένο στην ύφανση των νέων Κολάν & Βερμούδων Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10.



2. Σύσφιξη και σμίλευση για τις προβληματικές περιοχές.Κοιλιά, γλουτοί και μηροί σφίγγουν και σμιλεύονται με κάθε βήμα σας. Γι' αυτό το κολάν είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν πολύ χρόνο να γυμναστούν, αλλά θέλουν να δείχνουν όμορφες και να νιώθουν άνετα με το σώμα τους. Αρκετές μελέτες in-vivo που πραγματοποίησε το τμήμα R&D της NIVEA έχουν αποδείξει ότι επιτυγχάνεται σύσφιξη του σώματος σε 2 εβδομάδες.



3. Άμεσα αποτελέσματα μετά από δύο εβδομάδες. Η σύσφιξη σώματος είναι μια αργή και συνεχής διαδικασία, η οποία προβληματίζει πολλές γυναίκες. Με τα νέα Κολάν & Βερμούδες Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10, αυτές οι δυσκολίες σταματούν. Μετά από 2 εβδομάδες συχνής χρήσης (για περίπου 6 ώρες κάθε μέρα), έχετε ορατά αποτελέσματα σύσφιξης σώματος.


4. Πρωτοποριακή καλλυντική ύφανση υψηλής ποιότητας. Για τη δημιουργία των νέων Κολάν & Βερμούδων Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10, η NIVEA συμβουλεύτηκε έναν ειδικό στον τομέα της καλλυντικής υφαντουργίας, την Tanatex. Η NIVEA σε στενή συνεργασία με την Tanatex δημιούργησαν μια ειδική διαδικασία πλύσης, η οποία ενσωματώνει τις κάψουλες Q10 στο ύφασμα του κολάν. Όταν φοράτε το κολάν απελευθερώνεται μόνο το περιεχόμενο των μικροκαψουλών Q10. Αυτό συμβαίνει όταν το ύφασμα ακουμπά την επιδερμίδα. Η ειδική τεχνολογία «μαλακής συμπίεσης» επιτρέπει στις κάψουλες Q10 να σπάνε διαρκώς όταν κινήστε. Αυτές οι κάψουλες απελευθερώνουν τη σύνθεση που περιέχει το συνένζυμο Q10.



5. Το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι 30 πλύσεις Όπως αναφέρεται, η καινοτόμος τεχνολογία «μαλακής συμπίεσης» επιτρέπει στις κάψουλες να μην απελευθερώνουν όλο το περιεχόμενό τους σε Q10 μετά την πρώτη πλύση. Γι' αυτό, το αποτέλεσμα σύσφιξης σώματος διαρκεί μέχρι 30 πλύσεις.




6. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη. Τα νέα Κολάν & Βερμούδες Σύσφιξης & Σμίλευσης Q10 NIVEA είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ήταν πολύ σημαντικό για τη NIVEA να δημιουργήσει ένα κολάν που καλύπτει κάθε γυναικεία ανάγκη, έτσι ώστε να νοιώθουν καλύτερα οι γυναίκες με το σώμα τους. Με αυτό τον τρόπο, η καινοτομία είναι δερματολογικά αποδεδειγμένη.




7. Συνιστάται από δερματολόγους. Ειδικοί στη φροντίδα της επιδερμίδας, καθώς και δερματολόγοι, έχουν συνεργαστεί στενά με σκοπό να δημιουργηθούν τα Κολάν & Βερμούδες Σύσφιξης & Σμίλευσης NIVEA Q10.



8. Περιέχει καλλυντικά έλαια βασισμένα στην Aloe Vera και στο Αμυγδαλέλαιο. Η Aloe Vera χρησιμοποιείται ως φυτό ευεξίας για περισσότερα από χίλια χρόνια. Τα φύλλα της περιέχουν περίπου 95% υγρασία. Γι' αυτό η Aloe Vera συνδυάζει την καταπληκτική προστατευτική ιδιότητα και την απαλή ενυδατική φροντίδα. Το Αμυγδαλέλαιο καταπραΰνει την ξηρή και ερεθισμένη επιδερμίδα και υποστηρίζει τη φυσική λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας.




9. Κατάλληλο για πλύση στο πλυντήριο ρούχων στους 30°C. Δεν χρειάζεται να πλένετε το κολάν στο χέρι – μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το σε κύκλο πλύσης μεγάλης ταχύτητας με θερμοκρασία πλύσης 30°C. Το ύφασμά του στεγνώνει γρήγορα, έτσι μπορείτε να το ξαναφορέσετε μετά από λίγη ώρα (π.χ. μπορείτε να το πλύνετε και σε λίγη ώρα να στεγνώσει και να το φορέσετε για να βγείτε έξω με τους φίλους σας).




10. Το τέλειο δώρο για εσάς και την καλύτερή σας φίλη. Είναι πραγματικότητα. Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα κολάν. Γιατί να μην κάνετε έκπληξη στην καλύτερή σας φίλη ή τη μητέρα σας χαρίζοντάς τους ένα κολάν; Θα το ευχαριστηθούν ενώ ταυτόχρονα θα τους προσφέρει σύσφιξη και σμίλευση! Σίγουρα θα το λατρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Post Top Ad

Responsive Ads Here